Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Rosenkålsalat med pannestekte mandler og granateple

Nytt år, nye salater
Oppskrift på rosenkålsalat

Oppskrift på rosenkålsalat

-
+

Rosenkålsalat

  • 1.00 stk pose frisk rosenkål
  • 1.00 stk granateple
  • 2.50 dl usaltede, skoldede mandler
  • 1 + 1 ts olivenolje
  • 1.00 ts havsalt
  • 1.00 stk sitron

Rens granateplet, og ha kjernene over rosenkålen sammen med mandlene. Vask sitronen, og bruk et fint rivjern til å raspe sitronskall over salaten. Snitt deretter sitronen i to, og skvis den ene halvparten over. Risle over den siste teskjeen med olivenolje.

Nytt år, nye salater

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner