Couscous-salat med høstens grønnsaker og honningdressing
- 200.00 g perle-couscous
- 1.00 l eplejuice
- 4.00 ss olivenolje
- 1.00 stk pakke aspargesbønner
- 2.00 stk gulrøtter (gjerne i forskjellige farger)
- 1.00 stk fennikel
- 1.00 dl peanøtter
- 1.00 dl dijonsennep
- 1.00 dl flytende honning
- 1.00 ss finhakket dill
Slik gjør du
- Kok couscousen i eplejuicen til den er ferdigkokt. Dette tar ca. 12 minutter. Avkjøl. Vend inn olivenolje.
- Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i 1 minutt. Avkjøl.
- Skjær gulrøtter og fennikel i tynne skiver med en mandolin eller ostehøvel. Vend gulrøtter, fennikel, aspargesbønner og peanøtter inn i couscousen. Smak til med salt og pepper.
- Bland sennep, honning og dill. Ha dressingen over salaten like før servering.