Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Signaturdrinken

Signaturdrinken «Vigeland Park» hos Pier 42

Han har laget en norsk twist på negroni – med akevitt

-
+

Vigeland Park

  • 40 ml Linie Madeira (akevitt)
  • 20 ml Antica Formula (søt vermut)
  • 20 ml kaffekaramell (se oppskrift)
  • 5 ml Fernet Branca
  • garnityr, eksempelvis italiensk appelsinkjeks

Kaffekaramell

  • 300 g finkornet sukker
  • 300 g filtrert kaffe

Slik gjør du

  • Tilsett alle ingrediensene i et blandeglass med is og rør i 15 sekunder.
  • Sil over i et whiskyglass sammen med en isbit.
  • Pynt med kjeks etter eget ønske.

Kaffekaramell

  • Rør 300 gram finkornet sukker i en varm stekepanne og rør til sukkeret smelter og karamelliseres.
  • Sakte tilsett 300 gram filtrert kaffe.
  • Sil over i en flaske og avkjøl i kjøleskap.