Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Signaturdrinken

Over the Wall

– Folk er mye mer opptatt av hva de drikker i dag enn for fem år siden
Over the Wall

Over the Wall

-
+

Over the Wall

  • 3 cl hvit tequila
  • 1 cl hylleblomstlikør
  • 3 cl ferskpresset sitronsaft
  • 3 cl grenadin
  • 3–4 skvetter appelsinbitter
  • 1 stk eggehvite fra ett egg
  • salt

Slik gjør du:

  • Ha alle ingrediensene i øverste del av shakeren og rist sammen med én stor isbit i én stor bevegelse slik at eggehviten blir pisket og får luft i seg. Det tar 20–30 sekunder.
  • Fyll på med isbiter i den store delen av shakeren og rist hardt i 20 sekunder. Hell drinken over i et avkjølt cocktailglass gjennom en finmasket sil. Topp med salt. Du kan kjøle ned glasset enten ved å ha oppi isbiter før servering eller ved å sette det i fryseren i 30 minutter.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner