Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Signaturdrinken

Over the Wall

– Folk er mye mer opptatt av hva de drikker i dag enn for fem år siden

Over the Wall

-
+

Over the Wall

  • 3 cl hvit tequila
  • 1 cl hylleblomstlikør
  • 3 cl ferskpresset sitronsaft
  • 3 cl grenadin
  • 3–4 skvetter appelsinbitter
  • 1 stk eggehvite fra ett egg
  • salt

Slik gjør du:

  • Ha alle ingrediensene i øverste del av shakeren og rist sammen med én stor isbit i én stor bevegelse slik at eggehviten blir pisket og får luft i seg. Det tar 20–30 sekunder.
  • Fyll på med isbiter i den store delen av shakeren og rist hardt i 20 sekunder. Hell drinken over i et avkjølt cocktailglass gjennom en finmasket sil. Topp med salt. Du kan kjøle ned glasset enten ved å ha oppi isbiter før servering eller ved å sette det i fryseren i 30 minutter.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk