Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Signaturdrinken

Signaturdrinken «Green Gold» hos Bettola bar

Du trenger god tid for å lage denne drinken

-
+

Green Gold

  • 350 ml Jameson Black Barrel whisky
  • 115 ml De Kuyper Crème de Cacao (mørk likør)
  • 350 ml pistasjsirup
  • 350 ml melk
  • 115 ml krem (kan lages uten)

Pistasjsirup

  • 10 g pistasjpasta
  • 30 ml sukkersirup

Slik gjør du:

  • Tilsett alle ingrediensene utenom melk i et glass.
  • Ha melken i en flaske og hell ingrediensene over.
  • La stå i 24 timer, til innholdet har begynt å separere seg fra hverandre.
  • Filtrer innholdet gjennom et kaffefilter gjentatte ganger, til innholdet får en gyllen farge.
  • La flasken avkjøles i kjøleskap. (Innholdet kan oppbevares i uker eller måneder om det oppbevares kaldt.)
  • Hell cocktail for én person over en stor isklump i et whiskyglass. Rør noen sekunder før servering.

Pistasjsirup

Bland like deler vann og sukker for å lage sukkersirup. Bland med pistasjpastaen.