Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Smak

Couscous med søtpotet og kylling

Tørrmat på tur: Slik lager du gourmetgryte for 50 kroner

-
+

Couscous med søtpotet og kylling

  • 1 stk søtpotet
  • 1 stk potet
  • 1 stk gulrot
  • 0.5 stk gul løk
  • 150 g kyllingfillet
  • 1 ss pinekjerner
  • 1 ss rosiner
  • 1 kopp couscous
  • tørket koriander, persille, karri eller andre krydder etter smak
  • buljongspulver etter smak
  • salt og pepper

Slik gjør du

  • Kutt kylling og grønnsaker smått og stek i teflonpanne uten fett til kjøttet er gjennomstekt.
  • Fordel tynt utover stekeplatene på bakepapir og tørk i etasjer etter mengde på 68 grader i cirka åtte timer.
  • Tilsett krydder, buljongpulver og couscous i porsjonspakkene.