Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Smak

Kirsebærsorbet uten ismaskin

Slik lager du Sverre Sætres kuleis

-
+

Kirsebærsorbet

  • 500 g fryste kirsebær uten stein
  • 100 g melis
  • 4 ss sitronsaft

Slik gjør du

  • Ha de fryste bærene med melisen og sitron i en foodprosessor, og kjør til en glatt masse.
  • Sett tilbake i fryseren til sorbeten blir fast.
  • Server i iskjeks

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner