Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Smak

Kirsebærsorbet uten ismaskin

Slik lager du Sverre Sætres kuleis

-
+

Kirsebærsorbet

  • 500 g fryste kirsebær uten stein
  • 100 g melis
  • 4 ss sitronsaft

Slik gjør du

  • Ha de fryste bærene med melisen og sitron i en foodprosessor, og kjør til en glatt masse.
  • Sett tilbake i fryseren til sorbeten blir fast.
  • Server i iskjeks

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner