Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Smak

Mangosorbet uten ismaskin, med krem og mangosalat

Slik lager du Sverre Sætres kuleis

-
+

Mangosorbet

  • 500 g mango
  • 100 g melis
  • 4 ss sitronsaft

Mangosalat

  • mango i terninger
  • sukker
  • sitronsaft

Krem

  • 2 dl kremfløte
  • 1 ss sukker

Mangosorbet

  • Del mangoen i biter på cirka 2 x 2 centimeter og legg bitene i fryseren slik at de blir helt fryst. Pass på å fryse dem på et brett slik at bitene blir singelfryste.
  • Ha de fryste bitene med melisen og sitron i en foodprosessor, og kjør til en glatt masse. Sett tilbake i fryseren til sorbeten blir fast.

Mangosalat

  • Smak til mangoen med sukker og sitronsaft.

Krem

  • Pisk fløten til krem sammen med sukkeret.
  • Server sorbeten med mangosalat og krem. Dryss eventuelt på litt hakkede mandler eller kokos.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner