Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sommermat

Simons ceviche

Oppskrift på ceviche

Oppskrift på ceviche

-
+

Ceviche

  • 600.00 g villaks
  • 1.00 stk stor mango
  • 1.00 stk stor avocado
  • 1.00 stk agurk
  • 2.00 stk banansjalottløk
  • 1.00 stk rød chili
  • 1.00 stk grønn chili
  • 2.00 stk kløfter hvitløk
  • 2.00 stk lime, saften og revet skall
  • 2.00 stk sitron, saften og revet skall
  • 7.00 ss olivenolje
  • svart pepper
  • fingersalt
  • 1.00 stk bunt koriander
  • 1.00 stk bunt basilikum

Skjær løken tynt, og resten av ingrediensene i cirka 2 cm biter. Bland sammen alt og smak til med salt, pepper og olivenolje.  Riv urtene over det hele og servér med det samme.