Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sommermat

Svinenakke og curry

Slik lager du svinenakke og curry

Slik lager du svinenakke og curry

-
+

Svinenakke og curry

  • 4 stk svinenakkkeskiver
  • 2 pakke brokkolini
  • 2 ss gul thai-currypasta
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 potte gressløk
  • 1 stk lime
  • 1 stk finkuttet chili
  • 0.5 dl solsikkeolje
  • 2 stk finhakket sjalottløk

Slik gjør du:

  • Stek currypasta og eventuelt chili i olje, slik at du utløser alle smakene. Ha i kokosmelk. La den koke inn så den tykner litt. Smak til med salt og saft av lime.
  • Grill svinenakken godt på begge sider og la den hvile et lunt sted på grillen. Mens den hviler, legger du brokkolini på grillen. La den få litt farge. Deretter har du dem i en bolle med litt Maldon-salt, limesaft, finkuttet sjalottløk og litt olivenolje.
  • Anrett sammen med svinenakken og server med varm saus og finkuttet gressløk i sausen. Gjerne også med stekte poteter eller ris.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner