Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sopp

Slik lager du kantareller med geitost

Amerikansk suksessblogger utgir kokebok om norsk mat
Opppskrift på kantareller med geitost av kokebokforfatter Nevada Berg

Opppskrift på kantareller med geitost av kokebokforfatter Nevada Berg

-
+

Kantareller med geitost

  • 1.00 ss smør
  • 2 til 3 håndfulle kantareller, nok til å fylle pannen
  • salt og pepper
  • noen kvister frisk timian
  • 2.00 dl kremfløte
  • 450.00 g halvfast geitost, revet
  • 1.00 loff, i terninger, grillet

Nok til 4–6 personer

Slik gjør du:

  • Sett en støpejernspanne på en bålrist. Ha smør i pannen. Når smøret begynner å frese, tilsetter du kantarellene. Dryss over salt og pepper og litt av den ferske timianen. Fres til soppen så vidt er mør.
  • Flytt pannen til en mindre varm del av bålet. Hell fløten i pannen og kok til blandingen har tyknet litt. Rør ofte. Dryss revet ost over blandingen og la den smelte inn uten å røre. Når osten har smeltet, tar du pannen av varmen. Vær forsiktig, stekepannehåndtaket er varmt.
  • Dryss timianblader over toppen og server umiddelbart sammen med godt brød til å dyppe i blandingen.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner