Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sørstatsmat

French Toast

Alle elsker frokost-taco

Angela Taliaferros oppskrift på french toast

-
+

French Toast

  • brødskiver
  • 1.50 egg
  • en liten skvett med melk

Topping

  • bær, nøtter, pisket krem, lønnesirup, litt melis, bananbiter, sjokoladebiter

Slik gjør du

  • Bland godt sammen på et fat. I blandingen kan du også bruke kanel eller lønnesirup, nellik eller muskatnøtt.
  • Dypp brødet i eggeblandingen på begge sider så brødskiven suger opp væske og er helt dekket på begge sider. Stek i vaffeljern eller i panne.
  • Du kan bruke stekepanne eller belgisk vaffeljern. Hvis du bruker vanlig vaffeljern, må du kutte brødskivene litt tynnere.
  • Trikset for å se om pannen er tilstrekkelig varm, er å sprute noen dråper vann i pannen med fingrene. Om dråpene blir til dansende kuler, er den klar til å steke pannekaker eller french toast.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner