Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Stekt rådyrtunge

Oppskrift på stekt rådyrtunge av Heidi Bjerkan

Oppskrift på stekt rådyrtunge av Heidi Bjerkan

-
+

Stekt rådyrtunge

Slik gjør du

Del tungene på langs og stek dem i en stekepanne med smør og timian.

Smak til med salt og pepper.

Server med et utvalg av syltede tomater og epler.

Se viner som passer til:

Vilt i Vindatabasen

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner