Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Strutseving med bacon

– Strutseving er en eksklusiv greie

Oppskrift på strutseving med bacon

-
+

Strutseving med bacon

  • skudd av strutseving
  • baconskiver
  • 3 dl lettmajones
  • 1 dl ramsløkpurè
  • sitron (saften)

Slik gjør du:

  • Dypp strutseving i kokende vann i cirka 20 sekunder før du tar dem opp og tørker dem. Surr bacon rundt stilkene og stek dem i pannen i ti til 15 minutter, til baconet er sprøtt.
  • Lag ramsløkmajones ved å smake til ferdig lettmajones (du kan selvsagt lage majones fra bunnen om du vil det) med ramsløkpuré som du lager ved å mikse ramsløk og litt olje med en stavmikser eller lignende. Smak til med noen dråper sitron.
  • Server baconstilkene med majonesdippen.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner