Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Strutseving med bacon

– Strutseving er en eksklusiv greie

Oppskrift på strutseving med bacon

-
+

Strutseving med bacon

  • skudd av strutseving
  • baconskiver
  • 3 dl lettmajones
  • 1 dl ramsløkpurè
  • sitron (saften)

Slik gjør du:

  • Dypp strutseving i kokende vann i cirka 20 sekunder før du tar dem opp og tørker dem. Surr bacon rundt stilkene og stek dem i pannen i ti til 15 minutter, til baconet er sprøtt.
  • Lag ramsløkmajones ved å smake til ferdig lettmajones (du kan selvsagt lage majones fra bunnen om du vil det) med ramsløkpuré som du lager ved å mikse ramsløk og litt olje med en stavmikser eller lignende. Smak til med noen dråper sitron.
  • Server baconstilkene med majonesdippen.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk