Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sulten & tørst

Oksekjakeravioli med gremolata

Gjør turmat til en restaurantopplevelse

-
+

Oksekjakeravioli med gremolata

  • 250 g fersk ravioli med fyll
  • en neve bladpersille
  • noen kvaster rosmarin
  • zest fra en sitron
  • 1 stk hvitløksfedd
  • god olivenolje
  • salt og pepper
  • parmesan
  • pistasjnøtter

Slik gjør du

  • Gå til innkjøp av fersk ravioli, aller helst fra en spesialforretning.
  • Finhakk bladpersille, rosmarin og hvitløk og ha det over i en egnet beholder sammen med sitronzest. Hell over god olivenolje så det fremstår som en dressing. Smak til med salt og pepper.
  • Kok opp vann på primusen og ha i pasta. Etter tre–fire minutter, når pastaputene flyter til topps, er de ferdig.
  • Legg pastaen over på en tallerken, hell over gremolata, riv over parmesan og til slutt et dryss med pistasjnøtter.
  • Hiv innpå med en iskald birra, knasende sprø grissini, vårsol og fuglekvitter.