Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sverre og sjokoladefabrikken

Sjokoladeplater

Platearbeid

Sjokoladeplater av Sverre Sætre

-
+

Sjokoladeplater

Hell den tempererte ­sjokoladen i former.

Dekorer sjokoladen med for eksempel nøtter, syltet appelsinskall, tørket frukt eller bær.

Sett i kjøleskapet i cirka tre minutter slik at sjokoladen setter seg.

Ta ut og la stå i romtemperatur i cirka fire timer før de tas ut av formene.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner