Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sverre og sjokoladefabrikken

Sjokoladeplater

Platearbeid

Sjokoladeplater av Sverre Sætre

-
+

Sjokoladeplater

Hell den tempererte ­sjokoladen i former.

Dekorer sjokoladen med for eksempel nøtter, syltet appelsinskall, tørket frukt eller bær.

Sett i kjøleskapet i cirka tre minutter slik at sjokoladen setter seg.

Ta ut og la stå i romtemperatur i cirka fire timer før de tas ut av formene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk