Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sylteskolen

Salat med syltede grønnsaker

– Du kan sylte hva du vil

Salat med syltede grønnsaker

-
+

Salat med syltede grønnsaker

  • 200 g kokte poteter
  • 3 stk hardkokte egg
  • 1 stk hjertesalat
  • 125 g grønnkål
  • 2 dl av de syltede grønnsakene
  • 120 g kyllingkjøtt (eller annet kjøtt)
  • sennepsdressing
  • salt og pepper

Sennepsvinaigrette på syltelake

  • 2 ss syltelake
  • 1 ss Dijonsennep
  • 1 dl olivenolje
  • salt
  • svart, kvernet pepper

Slik gjør du:

  • Pisk sammen dijonsennep og syltelake. Pisk inn olivenolje, hell med tynn stråle så den emulgerer med sennepen (ikke skiller seg).
  • Smak til med salt og pepper. Vend inn i salaten og server.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk