Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Treningsmat

Reinsdyrfilet med kålsalat og tyttebærvinaigrette

Oppskirft på reinsdyrfilet med kålsalat og tyttebærvinaigrette av Jonas Lundgren

Oppskirft på reinsdyrfilet med kålsalat og tyttebærvinaigrette av Jonas Lundgren

-
+

Reinsdyrfilet med kålsalat og tyttebærvinaigrette

  • 500.00 g reinsdyrfilet
  • 0.50 syltet rødkål (1 del eddik, 1 del sukker, 1 del vann)
  • 1.00 svart-kål
  • 1.00 grønnkål
  • 1.00 dl nøytral olje
  • 1.00 ss god eddik
  • tyttebær

Slik gjør du

Stek reinsdyrfileten i panne til medium minus (52 grader kjernetemperatur).

Skjær kål i kuber på 5x5 centimeter og stek gyllenbrune med litt olje, salt og pepper. Bland olje, eddik og sennep. Rør i tyttebær og finhakkede urter. Anrett kålsalaten på tallerkener og legg skiver med reinsdyrfilet over. Topp med vinaigretten.

Se viner som passer til:

Vilt i Vindatabasen