Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Vegetarmat

Smalhans' vegetarburger

-
+

Vegetarburger

  • 250.00 g kikerter
  • 100.00 g linser
  • 30.00 g pinjekjerner, panneristet
  • 1.00 egg
  • 0.50 chili
  • 1.00 vårløk
  • 1.00 neve frisk koriander
  • 1.00 fedd hvitløk
  • Spisskummen, salt og pepper
  • Maisenna
  • Pankomel

Bløtlegg kikerter og linser, og kok dem møre etter anvisning på pakken.

Finhakk chili, vårløk, hvitløk og koriander. Kjør i kjøkkenmaskin sammen med pinjekjerner, egg og erter/linser. Tilsett maisenna til du kan forme burgere.

Smak til massen med spisskummen, salt og pepper.

 La hvile i minst en time.

Panér med pankomel og stek burgerne i olje til de er gjennomvarme.

Server med gode burgerbrød, tzatziki, chilimajones, salat og tomatskiver.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner