Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Vest for Eggen

Vest for Eggen: Camarones

-
+

Camarones

  • 30 stk scampi (tint og renset)
  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts røkt paprika
  • 0.33 ts chilipulver
  • saften av én lime
  • 1 ss nøytral olje

«Camarón» på spansk betyr reke. Marinerte reker smaker fremragende i taco. En halvtime i marinade er nok. Salt er unødvendig.

Slik gjør du

  • Bland hvitløk og de tørre krydderne godt sammen med rekene.
  • La stå i 30 minutter eller mer.
  • Varm oljen til den ryker og stek rekene med marinaden fort under omrøring, ett minutt eller to er nok.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner