Ørret med grov pasta, ratatouille og parmesansaus
- 600.00 g Ørret eller laks
- 1.00 ss olivenolje
- 1.00 stk squash
- 1.00 stk løk
- 0.50 stk kinesisk hvitløk
- 2.00 stk gulrøtter
- 2.00 stk tomater
- 10.00 stk cherrytomater
- 1.00 ss tomatpure
- Kokt fullkornspasta, mengde etter behov
- 1.50 dl matfløte
- 1.00 dl revet parmesan
Denne retten er perfekt for deg som skal trene til maraton eller andre langdistanser. En energibombe som er god og velsmakende.
Slik gjør du:
1. Kutt grønnsakene i små biter. Stek de på middels varme i oljen.
2. Tilsett 1 ss tomatpure og la det småkoke på svak varme i 15 minutter.
3. Kok pasta etter anvisning på pakken.
4. Stek laksestykkene på grillen, stekepanne (2-3 miutter på hver side) eller i stekeovn på 200 grader i 15 minutter.
5. Varm matfløte og revet parmesan forsiktig opp i en liten kjele til det når kokepunktet.
Ta den da raskt av platen.
6. Server med noen blader fersk basilikum.