Libanesisk vegetarmat – sunn, fargesprakende og smekkfull av smak

Tekst

Vil du få varsel hver gang Torgrim Eggen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Pluss et lite paradenummer til de kjøttsultne.

Full pakke. «Meze» kaller man i Midtøsten en slik oppdekning av kalde småretter, eventuelt forretter. Etterpå kommer gjerne en hovedrett av grillet kjøtt eller fisk (som man knapt orker), pluss en nesten like stor haug med søtsaker.

Full pakke. «Meze» kaller man i Midtøsten en slik oppdekning av kalde småretter, eventuelt forretter. Etterpå kommer gjerne en hovedrett av grillet kjøtt eller fisk (som man knapt orker), pluss en nesten like stor haug med søtsaker.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner