Spisesalen. Den nye spisesalen er større, men har plass til færre gjester som skal sitte i spesialtilpassede stoler med utsikt til et servicekjøkken i svart marmor. Bildet på veggen er av Olav Christopher Jenssen.

På innsiden av nye Maaemo

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Dette møter de første spisegjestene når de trår inn i nye Maaemo onsdag.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner