Maaemo beholder tre Michelin-stjerner

Tekst
Maaemo.

Maaemo.

Oslo-restauranten Maaemo beholder sine tre stjerner i den nye Michelin-guiden for Norden.

Oslo-restauranten Maaemo beholder sine tre stjerner i den nye Michelin-guiden for Norden. Maaemo ble den første nordiske restauranten med tre stjerner i fjor.

- Dette er alt vi ser etter i en trestjerners restaurant, sa direktør Michael Ellis i Michelin om Maaemo.

Restauranten, som ledes av kjøkkensjef Esben Holmboe Bang, beholdt alle stjernene under årets oppgradering av guiden.

Det samme gjelder Statholdergaarden og Kontrast i Oslo, som begge beholder sin ene stjerne, samt Re-Naa i Stavanger som også beholder den ene stjernen de ble tildelt i fjor.

Statholdergaarden beholder sin stjerne for tjuende år på rad.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner