Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Salt og Pepper har tidligere hyllet visse restauranters take out kit til hjemmetilberedning, men var nå preget av en annen tidstypisk følelse: Tiltaksløshet. Vil man slippe egeninnsats, må takeaway fra Alex Sushi være noe av det beste byen nå har å tilby.

Salt og Pepper har tidligere hyllet visse restauranters take out kit til hjemmetilberedning, men var nå preget av en annen tidstypisk følelse: Tiltaksløshet. Vil man slippe egeninnsats, må takeaway fra Alex Sushi være noe av det beste byen nå har å tilby.

Det våres for Alex Sushi

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Takeaway fra den forretningsmessige fortidsbastionen Alex Sushi minner om hvor godt vi egentlig har hatt det.

Brorparten av antagelser om hvordan hovedstadens, landets og verdens skadeskutte restaurantbransje skal se ut om det finnes en slutt på alt dette, spår en retur til det mer basale, det klassiske, det man allerede vet fungerer.

Kjøkkenpinsettene og maursyreemulsjonene skal kanskje få hvile litt.

Nå var det intet ved Alex Sushi man ville kalt enkelt da legendariske Alex Cabiano bergtok Oslo for snart 20 år siden – nyvinningen ble endog utropt til verdens beste sushisted utenfor Japan av Time Magazine ved en anledning.