Engø gårds peisestue på Tjøme egner seg for en aperitiff nå i høstmånedene.

Engø gårds peisestue på Tjøme egner seg for en aperitiff nå i høstmånedene.

Ny stil for Engø gård

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Eksklusive Engø gård på Tjøme stengte restauranten for alle andre enn hotellets gjester i sommer. Nå har de åpnet for oss dødelige igjen. Heldigvis.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner