Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Fabelaktig tarte tropezienne kom med verbena-mousse, mynte- og olivenolje, samt silkemyk kiwi-sorbet.

Fabelaktig tarte tropezienne kom med verbena-mousse, mynte- og olivenolje, samt silkemyk kiwi-sorbet.

L'Ardoise: Befriende lite kalkulert

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Alt er ikke konsepter, kalkyler og kalvetartar. Nabolagsbistroen L'Ardoise er franskere enn de franske.

Vi gikk inn på L'Ardoise med munnbind, kastet stjålne blikk rundt i lokalet. En fugl hadde sunget oss i øret at bistroen på Bislett i Oslo av og til brukes når man vil snike seg litt vekk – noe utenfor de alminnelige lysløyper, noe litt avgjemt – tross plassering midt i Thereses gate.