Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Geita Restaurant fikk en tøff oppstart i høst, men har tilpasset seg koronarestriksjoner og holdt åpent med alkoholfri servering, så lenge det var tillatt i Oslo. Blekksprutsalat fra takeaway-menyen til høyre.

Geita Restaurant fikk en tøff oppstart i høst, men har tilpasset seg koronarestriksjoner og holdt åpent med alkoholfri servering, så lenge det var tillatt i Oslo. Blekksprutsalat fra takeaway-menyen til høyre.

Geita kan bedre

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Geita er bedre som uformell gourmetrestaurant enn som takeaway i aluminiumsbokser med papplokk.

Geita åpnet i fjor høst, da det var et lite pusterom i pandemien. Vi rakk å oppleve en storartet helaften på hjørnet av Geitmyrsveien, før kranene stengte over hele Oslo. Så lenge det har vært tillatt, har Geita fortsatt å holde åpent, uten alkoholservering, med god avstand mellom bordene, og etterhvert også med takeaway.