Geita Restaurant fikk en tøff oppstart i høst, men har tilpasset seg koronarestriksjoner og holdt åpent med alkoholfri servering, så lenge det var tillatt i Oslo. Blekksprutsalat fra takeaway-menyen til høyre.

Geita Restaurant fikk en tøff oppstart i høst, men har tilpasset seg koronarestriksjoner og holdt åpent med alkoholfri servering, så lenge det var tillatt i Oslo. Blekksprutsalat fra takeaway-menyen til høyre.

Geita kan bedre

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Geita er bedre som uformell gourmetrestaurant enn som takeaway i aluminiumsbokser med papplokk.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner