Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Her er avslutningen på et glimrende måltid (Fra øverst og med klokken): «Askestein» fylt med hvit sjokolade, canelé fylt med blåbær, taco av krumkake fylt med multer, og gelé av rødbete med lakriskaviar

Her er avslutningen på et glimrende måltid (Fra øverst og med klokken): «Askestein» fylt med hvit sjokolade, canelé fylt med blåbær, taco av krumkake fylt med multer, og gelé av rødbete med lakriskaviar

I trøndernes Fagn

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Etter å ha fortjent Michelin-stjernen har Fagn skrudd opp volumet.

Mens Norge vakler under vekten av nedstengninger og sosial kontroll, holder trønderne heldigvis sine matskatter åpne. Nøden bragte oss tilbake til Fagn, som fikk sin første Michelin-stjerne i fjor. Skålen med svarte steiner på bordet var et kjent gjensyn. Blant steinene skjulte det seg små konfekter av kakaofett, farget svarte med purreløkaske og fylt med silkemyk, sødmefull andelever med steinsopp og et hint av foie gras.

I