Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Her er avslutningen på et glimrende måltid (Fra øverst og med klokken): «Askestein» fylt med hvit sjokolade, canelé fylt med blåbær, taco av krumkake fylt med multer, og gelé av rødbete med lakriskaviar

Her er avslutningen på et glimrende måltid (Fra øverst og med klokken): «Askestein» fylt med hvit sjokolade, canelé fylt med blåbær, taco av krumkake fylt med multer, og gelé av rødbete med lakriskaviar

I trøndernes Fagn

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Etter å ha fortjent Michelin-stjernen har Fagn skrudd opp volumet.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner