Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
«Norway meet Japan» med laksetartar, lakserogn og majones rullet inn i flambert wagyu, det eksklusive japanske storfekjøttet som er kjent for sin fine fettmarmorering.

«Norway meet Japan» med laksetartar, lakserogn og majones rullet inn i flambert wagyu, det eksklusive japanske storfekjøttet som er kjent for sin fine fettmarmorering.

Kanpai: Skummende hverdagsmoro

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Kanpai kan mer enn å forene norsk laks med japansk wagyu.

En izakaya er den japanske ekvivalenten til en britisk pub eller en spansk tapasbar: Et uformelt sted for enkel mat, drikke og god stemning.

Kanpai leverer på imaget, inngangen er innbydende, lokalet sjarmerende lagt opp med en sake- og sushibar og en restaurantdel.

Izakaya-trenden kom til Norge via digg mat i et røft lokale i Oslo sentrum.