Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Store vinduer og mørke treflater er med på å skape et behagelig utrykk inne på restaurant Arakataka.

Store vinduer og mørke treflater er med på å skape et behagelig utrykk inne på restaurant Arakataka.

Arakataka: Farlig god karamellsaus

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Røykutvikling og smeltet is til tross – Arakataka tryllet frem den ene formidable retten etter den andre.

«Arakataka». Det er lyden av å miste telefonen ned trappen, og dessuten navnet på fødebyen til nobelprisvinneren i litteratur, Gabriel García Márquez. Restauranten som ligger på hjørnet i Mariboes gate 7 i Oslo, er oppkalt etter sistnevnte. Arakataka ble en del av Oslos restaurantfauna i 2001, og har gjort seg gjeldende siden.