Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Marmorbordene er i minste laget. Her med fra toppen med klokken: Hummer bisque med surdeigsbrød, andeconfit med risoni og raddichio-salat, artisjokkdip og tartar.

Marmorbordene er i minste laget. Her med fra toppen med klokken: Hummer bisque med surdeigsbrød, andeconfit med risoni og raddichio-salat, artisjokkdip og tartar.

The Vandelay: Overpriset Maaemo-slektning

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Det er lite som minner om Michelin-stjerner hos The Vandelay.

«Brasserie i verdensklasse», sto det i DNs anmeldelse like etter at The Vandelay, en uformell avlegger av stjernerestaurant Maaemo, åpnet høsten 2020. Siden den gang har den monumentale, knallrosa inngangsdøren til The Vandelay i Oslobukta blitt en yndet bakgrunn for poseringer på Instagram, og den stramt innpakkede cheeseburgeren med karamellisert løk har fått heltestatus.