Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Grillet kamskjell med blomkålkrem og XO-saus. Sjøluft og sen kveldssol får du på kjøpet.

Grillet kamskjell med blomkålkrem og XO-saus. Sjøluft og sen kveldssol får du på kjøpet.

Oversett på Solsiden

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Solsidens noe overlegne maskineri kunne godt tålt litt knirk og kjærlighet.

La oss ta det åpenbare med en gang: Solsiden har en helt vanvittig deilig plassering for en sommerrestaurant. Beliggende i et gammelt såpekokeri på kaia nedenfor Akershus festning, er Solsiden velsignet med salt sjøluft, sen kveldssol, lyden av bølgeskvulp og måkeskrik.

– Om vinteren glemmer jeg at Oslo er en fjordby, sa Pepper og trakk inn sjølufta.

Solsiden