Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Trappen opp fra pizzarestauranten Tranen i Oslo leder opp til en bortgjemt perle av en bar.

Trappen opp fra pizzarestauranten Tranen i Oslo leder opp til en bortgjemt perle av en bar.

Bar Amour: Kulinarisk enhjulssykkel

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Hvis du visste om en hemmelighetsfull liten matbar med syv bord, en strålende vinliste og kråkebolletoast på menyen, ville du dratt?

Trappen opp fra pizzarestauranten Tranen i Oslo leder opp til en bortgjemt perle av en bar. Først het den Morgenstierne, nå heter den Bar Amour, og det røde lyset og de forseggjorte silketapetene leder umiddelbart assosiasjonene til et nedlagt bordell av den luksuriøse typen.

Her har en flyktning fra Maaemos stringente kjøkken og en bohem med utsøkt vinkyndighet slått seg sammen, og fra et slags permanent stormkjøkken bak bardisken, byr de på matkunst med lave skuldre og høy integritet.