Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Andebryst speket i kaffebønner og sprø krustader av griseblod fylt med Holtefjells XO-ost og perler av eddik.

Andebryst speket i kaffebønner og sprø krustader av griseblod fylt med Holtefjells XO-ost og perler av eddik.

Kontrast: På sitt høyeste nivå akkurat nå

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Kontrast er blitt en lysende nordstjerne på restauranthimmelen.

For en forskjell et par år gjør. Forrige gang satt vi blant japanere i dunjakker og tilreisende stjerneturister. Denne gnistrende høstkvelden klang det på bergensk i hjørnet, litt innlandsdialekt ved vinduet – et romantisk lokalt par i 70-årene viser at livsnytere ikke lenger bare kommer fra utaskjærs.