Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Appetittvekkere på Plah: Eple fylt med «djevelens relish», og en miniterte med plomme, kokosnøtt og fermentert, thailandsk svinepølse.

Appetittvekkere på Plah: Eple fylt med «djevelens relish», og en miniterte med plomme, kokosnøtt og fermentert, thailandsk svinepølse.

Thailandsk temperament

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Plah versjon 2.0 er et tidvis perfekt ekteskap mellom norsk sjømat og solfylte aromaer fra Thailand.

Terje Ommundsen har med sin restaurant Plah vært en enslig misjonær for det raffinerte og mangefasetterte thailandske kjøkkenet i Norge i flere år allerede. Med flyttingen til det nyåpnede prestisjehotellet Sommerro fornyer han seg, og får endelig en arena hvor han kan løfte gamet sitt til et ambisjonsnivå som nå er skyhøyt.

Et