Saftig andekjøtt ble revet fra hverandre med gaffel og dandert på løvtynne kinesiske pannekaker, enten med chilimajo eller hoisin.

Saftig andekjøtt ble revet fra hverandre med gaffel og dandert på løvtynne kinesiske pannekaker, enten med chilimajo eller hoisin.

Takeaway test: – Jeg tror ikke du får bedre comfort food enn dette.

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Det blir mer hverdagsfest enn smalhans når posen fra nabolagsrestauranten kommer på døra.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner