Spar opptil 220 kroner på en flaske vin

Tekst
Blant over 460 typer vin i hyllene på Gardermoen er det flere nyheter det er verdt å få med seg. Foto: Vegard Grøtt /

Blant over 460 typer vin i hyllene på Gardermoen er det flere nyheter det er verdt å få med seg. Foto: Vegard Grøtt /

Skal du ut å reise i høstferien? Her er vinnyhetene i Oslo Lufthavns taxfree-butikk.

Helgene i september er taxfree-butikkene ved Oslo Lufthavns travleste dager i året. Hele 25.000 flasker tar nordmenn med seg i løpet av én dag.

Hele 460 forskjellige viner kan man velge mellom på Gardermoen ankomst, som er Norges desidert største vinbutikk.

– Med utvidelsen av Oslo Lufthavn vil vi komme opp mot 700 forskjellige vintyper til neste år, forteller Martin Arentz, assortementsjef ved Travel Retail Norway. Som også påpeker at de har nyheter som kommer inn hver uke hele året igjennom.

Alkoholsalget faller 

Taxfreebutikkene på Norges flyplasser  har en rekke gode viner som er priset godt under Vinmonopolet, samt gode kjøp som ikke finnes i statens lister. Noen er det mye å spare på andre lite, eller ingenting. Så skal man sikre seg gode kjøp kan det være greit å undersøke prisforskjellene på forhånd.

Vinsalget tok av på flyplassene

 

Les mer om mat og vin på Smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner