Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Pinne for landet. I løpet av en ettermiddag smakte DNs smakspanel Daniel Slakter, Kari Innerå og Merete Bø seg gjennom 35 pinnekjøtt for å finne ut hvilket som er det beste til julemiddagen i 2022.

Pinne for landet. I løpet av en ettermiddag smakte DNs smakspanel Daniel Slakter, Kari Innerå og Merete Bø seg gjennom 35 pinnekjøtt for å finne ut hvilket som er det beste til julemiddagen i 2022.

Først etter 34 typer pinnekjøtt, dukket det endelig opp en vinner

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Stygge biter, tørt kjøtt og vond smak: Det står dårlig til med mye av årets pinnekjøtt.

Hver tredje person i Norge legger pinnekjøtt på tallerkenen på julaften. Tre av fire har det tradisjonsrike kjøttet til middag i løpet av julemåneden. Og da skal det helst være godt – men hvilket pinnekjøtt er best? Vi kjøpte 37 forskjellige pinnekjøtt i butikker i Oslo-området.