Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
– Vi hadde ønsket at flere kom lenger opp, vi har blant verdens beste utgangspunkt i lam, sier Kjetil Gundersen (t.h), som sammen med Eirik Strøm Lillebø, Kari Innerå og Merete Bø (ikke avbildet) kåret årets beste pinnekjøtt.

– Vi hadde ønsket at flere kom lenger opp, vi har blant verdens beste utgangspunkt i lam, sier Kjetil Gundersen (t.h), som sammen med Eirik Strøm Lillebø, Kari Innerå og Merete Bø (ikke avbildet) kåret årets beste pinnekjøtt.

Årets pinnekjøtt-test: Billigvarianten er nesten best

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Vi testet 27 forskjellige pinnekjøtt. Tredjeplassen overrasker mest.

Fakta: Pinnekjøtt

Lammeribbe som er saltet og deretter tørket eller røkt for å konserveres.

Norges nest vanligste julemiddag, som står sterkest på Vestlandet.

– Jeg er skuffet på generelt grunnlag over veldig mange produsenter, sier kokk og restauratør Eirik Strøm Lillebø (49), som blant annet driver restauranten Gamle Raadhus i Oslo – et av stedene i hovedstaden som serverer mest pinnekjøtt i førjulstiden.