Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

17. mai

Lag på lag. Saint Honoré-kaken er en fransk klassiker oppkalt etter bakerens skytshelgen og tar i bruk nesten alle konditorenes teknikker med to typer krem, butterdeig i bunn, vannbakkels i høyden og knasende karamell på toppen..

17. mai-kaker med vaniljekrem i hovedrollen

2008-årgangen er blant forrige tiårs beste. Noen vil til og med si bedre enn 1988 og 1996, og dermed en av historiens beste..

De beste prestige cuvée-champagnene

Alkoholfri drikke til 17. mai..

De beste alkoholfrie alternativene til 17. mai

Få varsel når vi skriver om
17. mai

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Chassenay d’Arce har mye pinot noir.. Foto: Chassenay d’Arce

Strålende og moden billigchampagne

Tre av maislippets beste champagnekjøp.. Foto: Merete Bø

Test av 80 musserende viner

Med nærmere 2300 nyheter er det mye godt å velge mellom i hyllene etter Vinmonopolets maislipp..

Brad Pitts rosébobler er blant maislippets 25 beste kjøp

Hipp hipp hurra. Enten nasjonaldagen feires med eller uten alkohol, er det fullt mulig å satse på norsk drikke. Her er de beste norske fruktdrikkene.. Foto: Per Ståle Bugjerde

Drikke til 17. mai – her er det beste fra Norge

Slik kan du få en bedre 17. mai: Du sikrer deg et knippe av de beste boblenyhetene på Polet.. Foto: Sune Eriksen

De beste 17. mai-boblene

Med inspirasjon fra Kvæfjordkakens smaker og Pierre Hermés elegante kreasjoner blir Sverre Sætres makronkake perfekt til nasjonaldagen..

Det blir 17. mai-kake i år også

Oppskrift på persisk frittata, kuku sabzi, finner du under.. Foto: Sigurd Fandango

Slik kaster du glans over 17. mai-frokosten

Oslo, Norge. Otto Snoek la raskt merke til hvordan feiringen av den norske nasjonaldagen handlet mer om barn enn om historiske figurer. – Denne endeløse paraden med skoleklasser. Det var gøy, sier Snoek.

– Det virket som om nordmennene hvisket

Laks. Slik lykkes du med enkle retter til koldbordet. Laks marinert i plommesaus, lime og druekjerneolje er en sikker vinner.. Foto: Sigurd Fandango

Denne retten er perfekt til spleisefesten

Tilstede. I Oslo fyltes gatene av folk på Arbeidernes dag, 1. mai. Politiet sperret av gatene rundt toget, og som følge av den forhøyede terrortrusselen var politiet bevæpnet.. Foto: Aleksander Nordahl

– Flaut å si at man er redd for terror

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.