Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Bagatelle

Kjapp løsning: Vaffeljernet brukt som toastgrill.

Ostelompe med salat

Eierskapet i Bagatelle har endt med å koste Christen Sveaas nærmere 60 millioner kroner. Nå er vinkjelleren tømt og selskapet klart for avvikling. Foto: Gorm K. Gaare. GORM K GAARE

Fikk 2,8 mill. for å flytte ut

Tomme hyller i Bagatelles tidligere vinkjeller Foto: Øystein Klock.

Omsetningsrekord på Bagatelle-auksjon

Få varsel når vi skriver om
Bagatelle

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Bagatelles velfylte vinkjeller, slik den engang var. Foto:. Ståle Andersen

Her er auksjonslisten fra Bagatelles vinkjeller

Finansmannen Christen Sveaas selger vinkjelleren på Bagatelle. Her fra reåpningen av Bagatelle i 2010. Foto: Thomas T. Kleiven.

Bagatelles vinkjeller på auksjon

Etter 19 år som eier av Bagatelle må Kistefos eier Christen Sveaas akseptere at driften har gått med 55 millioner kroner i underskudd. Foto:. Anders Martinsen

Tapte nye 11 millioner på Bagatelle

Unik vinsamling: Det er uklart hva som skjer med den unike vinsamlingen i Bagatelles gamle kjeller når Lille B nå legger ned. - Det vil det tas en avgjørelse på i løpet av sommeren, sier restaurantsjef Niklas Johansson (til høyre) Her sammen med tidligere kollega Robert Lie. Foto:Skjalg Bøhmer Vold.

Lille B stenger dørene for godt

Norges første stjernekokk Eyvind Hellstrøm. Foto: Melisa Fajkovic.. Dagens Næringsliv

- Skuffende og latterlig

Christen Sveaas slipper en leieøkning fra én til 2,3 millioner kroner. Foto: Javad Parsa. Dagens Næringsliv

Vant Bagatelle-krangel

KOKKELERING. Lærling Fredrik Hettervik (fra venstre), kokk Federico Fioravanzo og sjefskokk Markus Dybwad på Oro viser frem sine kokkekunster. Foto: Mikaela Berg.

Færre enn åtte personer? Da får dere ikke bord her

Mot slutten av året lanserer Eyvind Hellstrøm nok et produkt - en alkoholdig julegløgg som skal selges på polet. Foto: Thomas T. Kleiven.

Hellstrøm håver inn

SLUTT. Restaurantsjefene Robert Lie (til venstre) og Niklas Johansson står i vinkjelleren på Bagatelle. Hovedrestauranten legges ned, men det blir fortsatt lunsjservering på Lille B. Foto: Skjalg Bøhmer Vold.

Bagatelle stenger dørene

SLUTTET. Kjøkkensjef Eyvind Hellstrøm får sitt Grand Chef-skilt skrudd ned da han forlater restauranten i 2009. Foto: Thomas T. Kleiven.

Ikke helt ubetydelig

.

Taper 30.000 kroner hver dag på Bagatelle

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.