Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Bouillabaisse

Hellstrøms versjon. Eyvind Hellstrøms bouillabaisse lages uten det franske brennevinet pastis. Det gjør at den lettere kan kombineres med vin, da smakene er renere og klarere.

Hellstrøms franske klassikere: La Bouillabaisse

Dagens Næringsliv AS

Sjefredaktør/Adm.dir Janne Johannessen
Postadresse: Postboks 1182 Sentrum 0107 Oslo
Sentralbord DN 22 00 10 00
Besøksadresse: Christian Krohgs gate 16 0186 Oslo
Kundeservice 21 89 61 00
Tips tips@dn.no

Få tips og siste nyheter om vin fra Merete Bø i vårt nyhetsbrev

Påmelding her
instagram Kundeservice Min side Annonse Arkiv
facebook Personvern Cookies Vilkår RSS

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her.