Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Brus

Andreas Barnholt Skulberg (f.v.), Lars Bjergene og Fabian Mesgrahl startet selskapet Oppegård Brus med 60.000 kroner. Nå har de solgt nesten 19.000 flasker med bringebærbrus, sitronbrus og appelsinbrus.. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Tenåringer begynte i mamma og pappas garasje - nå er det full business på bryggeri

. Foto: Elin Høyland

Tidenes største julebrustest: 45 typer julebrus fra hele Norge

Detaljert. Brusmerker kommer og går, men det røffe merket Urge overlever det meste. Dette er bare én av temaene bruskjenner og rapper Oral Bee tar for seg i sin detaljerte mineralvannbok.. Foto: Raymond Mosken

Rapper om at han har tjent noen millioner på pant

Få varsel når vi skriver om
Brus

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
– Nå er alle permitterte tilbake på jobb, sier kommunikasjonssjef Mette Vinther Talberg i Coca-Cola European Partners Norge.. Foto: Coca-Cola

Coca-Cola henter permitterte tilbake på jobb

Produktutvikler i Tine, Stian Hollup Olsen jobber med å redusere sukkerinnholdet i Tines yoghurter uten at det går utover smaken.. Foto: Fredrik Solstad

– På noen produkter begynner vi å nærme oss en grense på hvor mye sukker vi kan ta bort

Smak blindtestet Tine og Norgesgruppens nye sukkerreduserte produkter opp mot tilsvarende produkter.. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

– Hadde ikke klart å drikke opp dette glasset

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.