Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Even Ramsvik

.

Den norske matskatten

Restaurantgruppen Lava slår seg sammen med high-end-kantineselskapet Du Godeste for å lage fler og bedre kantiner samtidig som de får flere bein å stå på. Fra venstre: Tom Victor Gausdal, Anders Braathen, kjøkkensjef i Du Godeste David Bratlie, Even Ramsvik og Du godeste-gründer Astrid Roppen.. Foto: Fartein Rudjord

Toppkokker inn i kantinedrift

.

Tips til kokebøker du kan gi bort til jul

Få varsel når vi skriver om
Even Ramsvik

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
. Alle foto: Bjørn Damhaug

Kokeboktilbehør: øks og gummistøvler

Happolati åpner i Ylayalis gamle lokaler med Rune Bjørneng og Mads Kjøllmoen bak grytene. Foto: Jimmy Linus..

Ny Hamsun-figur i Ylajalis lokaler

Even Ramsvik er Ylajalis kjøkkensjef. Foto:Thomas Haugersveen.

Åpner spisested på Astrup Fearnley Museet

.

Slik lager du Ylajalis svele

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.