Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Fursetgruppen

Gnister fra en Jospergrill satte fyr på Festningen for to år siden. Jospergrillet kylling er fortsatt en het hovedrett etter gjenåpningen..

Tilbake til Festningen

. Foto: Gabriel Aas Skålevik

Vårens gærneste eventyr

Gutta på Haugen-sjef Trond Svellet ser tilbake på et bra 2024.. Foto: Elin Høyland

Gutta på Haugen solgte eksklusive matvarer for 90 mill. i 2024: – Skutt fra hofta i alle år

Få varsel når vi skriver om
Fursetgruppen

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Administrerende direktør Gjøran Sæther i Fursetgruppen åpnet alle restaurantene to dager før regjeringen tok ta en beslutning om videreføring av koronatiltak. – Vi var veldig godt forberedt, sier han.. Foto: Elin Høyland

Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg

Marmorbordene er i minste laget. Her med fra toppen med klokken: Hummer bisque med surdeigsbrød, andeconfit med risoni og raddichio-salat, artisjokkdip og tartar..

The Vandelay: Overpriset Maaemo-slektning

Ansatte ved Grand Café og administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther.. Foto: Hanna Kristin Hjardar

Fursetgruppen gambler på at skjenkestoppen opphører – åpner alle restauranter i morgen

Grand Café stenger dørene onsdag. Sammen med julegaven, får de ansatte et permitteringsvarsel. Nå må alt pakkes, ryddes, fryses, gis bort eller kastes i løpet av dagen. Her de ansatte og administrerende direktør Gjøran Sæther foran.. Foto: Hanna Kristin Hjardar

Massivt med permitteringer i utelivet – flere stenger nå helt ned

– Nå venter vi på støtteordninger. Dette er svært alvorlig og jeg er usikker på om politikerne skjønner hva dette betyr for en allerede hardt rammet bransje, sier Gjøran Sæther, administrerende direktør i Fursetgruppen. Her ved Grand kafé som selskapet driver.. Foto: Elin Høyland

Kanselleringer av julebord på løpende bånd: – Dette kommer på det verste tidspunktet

Heidi Bjerkan står bak restaurantene Credo, Edoramen og Jossa mat og drikke i Trondheim. På Jossa har de ikke nok ansatte til å holde åpent hver dag.. Foto: Øystein Lie

Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte

Hege Wilsbeck (fra venstre) og niesen Henriette Wilsbeck Bals booket bord på Festningen Restaurant flere uker før gjenåpningen. Lørdag kunne de endelig spise lunsj sammen ute.. Foto: Hanna Johre

Oslo-folket tilbake ved restaurantbordene: – En hyggelig start på en forhåpentlig varig åpning

Administrerende direktør Gjøran Sæther i Fursetgruppen har én restaurant åpen. I helgene.. Foto: Fredrik Bjerknes

Smitterekord og nye tiltak i Oslo: – Det er en seigpining

Innehaver Bjørn Tore Furset i Fursetgruppen (til venstre) og kjøkkensjef Alexander Østli Berg på Grand Cafe. Nå har alle restaurantene i gruppen stengt ned..

Restauranteier mener regjeringens kriseplan vil hjelpe dem å overleve: – Vi hadde ikke forventet 100 prosent kompensasjon

Ingen kjøpesenterferdigpizza i kjelleren på Paleet – her lager kokkene hver eneste på bestilling.. Foto: Camilla Jensen

Pizzaglede i kjelleren

Kjøkkensjef Christofer Bengtsson (fra venstre), Bjørn Tore Furset og kokkelandslagets kaptein og Grand Cafés andre kjøkkensjef, Alexander Østli Berg. – Disse gutta er kompromissløse, sier Furset. Alle foto: Javad Parsa.

– Vi kommer til å få mye kjeft

.

Episke firmanavn

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.