Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Grilling

. Illustrasjon: Sofie Ensby Rostad

Rekk opp hånden den som mener at gassgrill har noe med grilling å gjøre

Sakte. Oksekjøtt grilles perfekt i mange timer på lav varme generert av eikeved, ifølge Wales’ grilldronninger. Se oppskrifter nederst i saken. Foto: Paul Winch-Furness / Photographer. Paul Winch-Furness / Photographe

– Når folk spør meg om mine beste grilltips, pleier jeg først å svare tak og regntøy

.

Den perfekte sausen til grillen

Få varsel når vi skriver om
Grilling

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Knuste poteter med grønne bønner og ristede tangbiter.

Prøv noe nytt til grillkjøttet

Eyvind Hellstrøm bruker både hele fedd av hvitløk og kvister med timian når han steker biff. Foto: Sune Eriksen.

Slik steker du perfekt biff

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.