Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Henrik J. Henriksen

Stressmester. Henrik Henriksen kan få gjort mye på kort tid, når det brenner rundt han, og når han er redd. Men han prøver å finne roen..

Henrik J. Henriksen: – Egentlig burde jeg bare eksistert på morgenen

.

Kokkenes hermetikk-favoritter

Øl om du kan. Henrik J. Henriksen anbefaler å drikke øl til borsj – hvis dietten tillater det..

Slank med stil

Få varsel når vi skriver om
Henrik J. Henriksen

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Felles mål. – Det har vært en stor felles dugnad, sier Niklas Granlund (til venstre) om arbeidet bak Mangelsgården, som åpner i dag. Med på laget har han (fra venstre) interiørstylist Alessandro D'Orazio, sommelier og restaurantsjef Jessica Senning og kokk og kjøkkensjef Henrik J. Henriksen..

– Vi skal prøve å rote oss frem til noe som smaker gamle dager

Neste helg åpner Taco Republica-gründerne Magnus Castracane og Henrik J. Henriksen mezze-restauranten Ben Reddik på Grünerløkka..

– Dette er det første kjøkkenet i verden. Alt springer ut herfra.

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.