Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

MAD

På det femte Mad-symposiet i rekken ønsket Noma-sjef René Redzepi å finne svar på hvordan restaurantkjøkkener kan bli bedre arbeidsmiljøer. Foto: Rachel Kara.

Et snillere, mildere kjøkken

Maaemo-sjef Esben Holmboe Bang renser kamskjell til lunsj for verdens mat-elite på Mad i København.. Kristian Ridder-Nielsen/Dagens N

Norsk sjømat til verdens kokkeelite

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.