Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Moderne indisk

Himmelen. For Heidi Kipperberg er det få ting som er bedre enn en perfekt balansert curry..

– Hvis du får en vindaloo i India, så vil jeg si at det brenner på dass

Utgangspunktet. I begynnelsen var The Pink Elephant mer nordiske enn de var indiske. Denne uken viser de hvordan nordiske råvarer og tilberedningsmetoder med enkle grep får et umiskjennelig indisk preg..

– Det er mye sjømat i India, men ikke i den stilen her

Uventet. Nanbrød må ikke nødvendigvis spises med hovedretten. Peshawari naan – fylt med nøtter og sukker – passer best med en kule vaniljeis, til dessert..

Nanbrød passer til alt – kanskje aller best til dessert

Få varsel når vi skriver om
Moderne indisk

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Fleksibelt. Grunnoppskriften på safranris kan varieres i det uendelige. Selv liker Kipperberg å toppe den gylne risen med cashewnøtter og hakket koriander..

Indisk mat er en verden av tilbehør

Variert. Drøye 30 % av den indiske befolkningen spiser aldri kjøtt eller fisk. Dermed er det ikke spesielt rart at landet har en av de rikeste vegetartradisjonene i verden. Prøv for eksempel fritert brokkoli..

– Disse passer til alt

Tidkrevende. Lammecarré, marinert to ganger og stekt i både panne og ovn, er en av rettene kjøkkensjefen på The Pink Elephant er spesielt stolt av. Tilberedningen tar litt tid, men resultatet er verdt det..

– Du kan godt bare steke kebaben i panne

Sprøtt. Indiske snacks er som regel friterte og spicy. Kyllingvinger med chili og ingefær er intet unntak..

– Kyllingvinger blir aldri feil

.

– Dette er indisk alle skal kunne lage

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.